Genette Våge – motocross

Norske mennesker er veldig sportslige, og man kan ofte se det norske flagget på ulike internasjonale konkurranser verden rundt, uansett sport. Er du interessert i motocross eller motorsykler generelt, bør du følge med på navnet Genette Våge.

Den unge norske jenta er nemlig et stortalent som allerede har fått mange øyne rettet mot seg, i en alder av bare 18 år. Hun har dog allerede 13 års erfaring, siden den vakre Stavanger-jenta fikk sin første motorsykkel når hun var 5 år gammel. Deretter fulgte hard trening samtidig som skolegangen ikke kunne kuttes ned. Etter mye strev og slit har hun i dag nådd opp til store høyder og fortsetter å utvikle seg i riktig retning.

I fjor ble hun kåret til Norges beste kvinnelige motorsportutøver av NMF, Norges Motorsportforbund – en pris de færreste kan skryte av å ha fått som 17-åring. Hun har allerede vært med på VM i motocross, og viste veldig gode resultater flere ganger under de ulike etappene. Hun endte opp som nummer 12 i motocross-VM 2014, men i år er det på´n igjen – nye etapper, nye land, nye utfordringer og nye muligheter. Følg med på karrieren til Genette Våge, den lover å bli utrolig spennende.