Lag-NM Trial 2015

Norges Motorsportforbund arrangerer mange ulike konkurranser og mesterskap for å fremme trial og annen motorsport i Norge. Trial handler om ferdighet, om hvor godt man kjenner sykkelen sin og hvor bra man føler bakken. Derfor er det ekstra spennende å følge med på lagkonkurranser i trial. Her må nemlig ikke bare en, men alle motorsyklistene holde høy standard for å ikke trekke ned laget. Man drar hverandre oppover, og den minste feilen kan bety slutten – derfor er Lag-NM i trial utrolig stressende for de profesjonelle syklistene.

Årets NM avholdes på begynnelsen av høsten, og denne gang går turen til Trøgstad. Dette er blant de største begivenhetene i det norske trial samfunnet, og noe tilskuere absolutt ikke bør gå glipp av. Utallige motorsportentusiaster vil ta turen til KFUK/KFUM trialklubb helga 26-27. september for å få med seg Lag-NM Trial 2015. Over 40 lag har allerede meldt seg på, og flere skal det bli før alt er klappet og klart.

Trøgstad Motorsenter har plass til mange motorsyklister og enda flere tilskuere. Finalen i Norgescupen avholdes samme sted dagen etter. Oslofolk vil garantert strømme på – det vil også motorsyklister fra hele landet. Ta turen til Trøgstad i september og få med deg årets store trial-begivenhet!