Moto GP er best live

Moto GP er det råeste innen motorsykkelracing. Her konkurrerer noen av verdens tøffeste kjørere på brutale motorsykler med firetaktsmotorer på inntil 1 000 kubikk. Da sier det seg selv at dette er heftig underholdning på øverste hylle og som selvfølgelig er best live.

MotoGP

MotoGP regnes for å være det ypperste innen racing på motorsykkel. Disiplinen går inn under motorsport og har vært arrangert siden 1949. Syklene som benyttes er rene prototyper. Dette er motorsyklenes svar på Formel 1, med fart og spenning gjennom hele løpet. Det er en ting å oppleve denne sporten på TV. Men det er noe helt annet å se de live på stadion.

Løpene

Hvert år arrangeres det 20 Moto GP løp. Startskuddet går i mars med løp i Qatar, og avsluttes i november foran fullsatte tribuner i Valencia i Spania. Løpene arrangeres dessuten i Argentina, USA, Australia, Thailand og Malaysia samt elleve ganger i Europa.

Moto GP-tur

Nå har du muligheten til å få med deg ett av de 20 løpene live. Turen kan kombineres med andre fornøyelser slik som shopping, sightseeing, museumsbesøk og andre kulturelle aktiviteter. Les mer her for å finne en motorreise som du sent vil glemme.