Reis til Montreal og se Formel 1

Montreal, Québec-provinsens største by, har siden 1967 vært hjemsted for Formel 1 og Canadian Grand Prix. Dette er helt klart den største sportsbegivenheten i hele Canada. Hvert år besøker flere tusen turister og fartsglade publikummere den canadiske byen. Da er de klare for tre dager med konkurranser, race og spenning i verdensklasse.

Circuit Gilles Villeneuve – en racerbane i verdensklasse

Om du ønsker å se alle de kjente Formel 1-kjørerne kjempe om nye poeng i verdensmesterskapet, bør du ta turen til Circuit Gilles Villeneuve. Dette er stedet der Canada Grand Prix går av stabelen. I løpet av 70 fartsfylte runder vil du oppleve hastigheter langt over 300 km/t.

Montreal har mer å by på

Etter at du har tilbrakt tid på Canada Grand Prix bør du utvide turen din til Montreal slik at du får med deg mer av hva denne sjarmerende byen har å by på.

Det er nemlig ikke bare Formel 1 og Canada Grand Prix som gjør det verdt å legge din neste ferie til denne vakre og stolte franske byen. Montreal er kjent for å være byen med de hundre tårnene. En sjarmerende by med fransk identitet og et historisk bysentrum. For mer informasjon kan du følg denne linken.